Solfilm

Helfoliering

Solfilm for et bedre arbeidsmiljø

Reflekterende solfilm er en selvklebende polyesterfilm som påføres på glassoverflater. Den ettermonteres påeksisterende glass på boliger og næringsbygg for å oppgradere solbeskyttelse, sikkerhet og utseende.
Solstråling fra solen er delt inn i 3 deler: synlig lys vi kan se, infrarød vi føler som varme og ultrafiolette stråler, som er usynlig. Som solstråling treffer et stykke glass, fungerer vindu film som en "solkrem" for å blokkere skadelige UV-stråler samt regulere nivåer av varme og lys som passerer gjennom glasset. Mengden av varme og lys forkastet er avhengig av den type vindu film valgt.
Vanlige typer vindu film - ikke-reflekterende eller farget film som primært absorberer solenergi, reflekterende eller metalliserte filmer som absorberer samt reflektere solenergi, og nano / keramiske filmer som bruker høyteknologiske forbindelser for å gi høy ytelse.

Fordeler

Hindrer innsyn
Sikrere glass
Reduserer UV stråler med 90%
Slipper gjennskinn i dataskjermer
Lavere innetemperatur
Bedre arbeidsmiljø

Hør med oss for et tilbud eller befaring..

Ta kontakt

Color Profilering AS

Vi ønsker å være din foretrukne leverandør av alle typer grafiske tjenester. All profilering som skilt, dekor, trykksaker og webtjenester. Spør oss og vi garanterer at du blir fornøyd. 

100% fornøyd garanti!

Følg oss på facebook

 Facebook

Kontakt

 • Telefon:
  (+47) 40 40 49 69
 • Epost:
  post@colorprof.no
 • Addresse:
  Storgata 5
  3183 Horten,
  Norge