Skilter

skilt

Viktigheten av skilter

Føler du at skilting av din virksomhet eller bedrift vil være en god idé, men  sliter over det faktum om hvordan eller hva du skal gjøre for at det skal se visuelt bra ut. Vi i Color Profilering kan komme med forslag og løsninger til å skape et kreativt og tiltalende skilt for og med deg.
Skilt har en stor betydning for profileringen av en bedrift og ikke minst til kunden. Ikke bare er skilt en god måte å styrke en virksomhets  markedsføringsstrategi, men de er også en fin måte å drive merkevarebygging ved å markedsføre bedriftens logo. Sansynligheten er større for at folk kjøper fra et merke eller firma  de har sett eller hørt om fra før, i motsetning til noen de ikke har hørt om i det hele tatt. Skilt er en effektiv markedsføring  året rundt uten flere kommende kostnader enn hva skiltet kostet å produsere i utgangspunketet, og det kan medbringes ved eventuell flytting, eller til annet bruk for din virksomhet eller bedrift.

Skilt løsninger

Utskårede skilt
LED skilt
Lyskasseskilt
Plateskilt
Akrylskilt
Retningsskilter

Hør med oss for et tilbud eller befaring..

Ta gjerne kontakt her

Color Profilering AS

Vi ønsker å være din foretrukne leverandør av alle typer grafiske tjenester. All profilering som skilt, dekor, trykksaker og webtjenester. Spør oss og vi garanterer at du blir fornøyd. 

100% fornøyd garanti!

Følg oss på facebook

 Facebook

Kontakt

 • Telefon:
  (+47) 40 40 49 69
 • Epost:
  post@colorprof.no
 • Addresse:
  Storgata 5
  3183 Horten,
  Norge