Design

skilt

Merkevarebygging starter med en sterk profil

Grafisk profilering er arbeidet med visuell markedsføring av en virksomhet eller et produkt gjennom helhetlig grafisk design, det vil si gjennom bilder og tekst som har en felles visuell utforming. Produktet av dette arbeidet kalles en grafisk profil, og omfatter bruken av logoer og merker, farger og skrift på websider og trykksaker (visittkort, brosjyrer, annonser, plakater og annet), profilerings- og reklameartikler, skilt, uniformer, bildekor og liknende.
Profilering kommer av ordet profil. En profil er noe som utmerker seg på en karakteristisk måte med særtrekk og egenart. Behovet for profilering kommer når for eksempel en bedrift eller organisasjon ønsker å markere seg overfor kunder og medlemmer, og vil framstå tydelig og gjenkjennelig, enhetlig og velorganisert. En grafisk profil styrker merkevarebyggingen, og bedriften og de ansattes opplevelse av enhet. Nye profiler kan dessuten gi signaler om generell fornyelse og nye mål for virksomheten.

Vi kan hjelpe med

Grafisk design
Logo design
Profilmanual
Trykksaker
Web design

Hør med oss for et tilbud eller befaring..

Ta kontakt

Color Profilering AS

Vi ønsker å være din foretrukne leverandør av alle typer grafiske tjenester. All profilering som skilt, dekor, trykksaker og webtjenester. Spør oss og vi garanterer at du blir fornøyd. 

100% fornøyd garanti!

Følg oss på facebook

 Facebook

Kontakt

 • Telefon:
  (+47) 40 30 20 05
 • Epost:
  post@colorprof.no
 • Addresse:
  Nedre vei 8 | Bygg 31
  3183 Horten,
  Norge